POP

Persoonlijk
Ontwikkelingsplan

Maak een Persoonlijk Ontwikkel Plan met een trainer en Keeperstrainer.com

Waar wil jij aan het einde van het seizoen staan?

De ene keeper heeft als doelstelling om naar een profclub te gaan. Een andere keeper heeft de ambitie om in een selectieteam terecht te komen. Weer een andere keeper vindt het gewoon alleen maar leuk om lekker te keepen. Wat je doelstelling ook is, je hebt bij onze Keepersschool de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Als lid van de Keepersschool krijg je (naast de praktijk trainingen op het veld) toegang tot de website www.keeperstrainer.com. Op deze “Online leeromgeving” voor keepers staan heel veel video’s en animaties. Met beeld en geluid worden vrijwel alle keepers vaardigheden behandeld. Je krijgt uitleg hoe je b.v. je verdediging organiseert bij een corner of vrije trap.  Maar ook het positie kiezen bij verschillende spel situaties wordt uitgebreid besproken en in beeld gebracht.

Aan de hand van de trainingen op het veld en met behulp van Keeperstrainer.com maak je een ontwikkelingsplan. Natuurlijk krijg je daarbij hulp van een trainer van Rob van Dijk Keepersschool. We gaan kijken waar jouw sterke punten liggen en welke vaardigheden jij zou kunnen verbeteren. Door bepaalde keepers vaardigheden meer (of minder) aandacht te geven bevordert dit jouw ontwikkeling.  

Bij de start van de trainingen kun je aangeven of je wel of geen Persoonlijk Ontwikkeling Plan wil maken. Dit onderdeel is zeker niet verplicht, je bepaalt zelf of je een p.o.p. wilt maken of niet.

Wil je het niet, is dat geen enkel probleem.

logo-beeld-wit
logo-mirage-wit
Back to top Arrow